SOORTEN VULLINGEN

De taarten worden standaard gevuld met 2 lagen luchtige vanillecrème en een laag jam.

Deze luchtige crème smaakt het best op kamertemperatuur.
Indien u de taart in de koelkast bewaard heeft, kunt u deze het beste 2 uur voor aansnijden op kamer temperatuur laten komen.

 

Wilt u liever een andere vulling, is dit natuurlijk geen probleem.
Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius vul ik geen taarten waar slagroom in verwerkt zit.

tijdens het  decoreren staan de taarten lange tijd buiten de koelkast. Dit is met warm weer niet aan te bevelen met een slagroom vulling.

 

Taarten met vullingen op basis van slagroom en/of bavaroise dienen in de koelkast bewaard te worden.

 

Voor onderstaande vullingen geldt een meerprijs van € 0.25 per persoon)

  • Bavaroise  in de smaak aardbei, chocolade, banaan, advocaat, citroen, framboos, sinaasappel of tiramisu
  • 2 lagen slagroom  en 1 laag jam naar keuze 
  • 2 lagen Bokkenpootjes- of oreocrème  en 1 laag jam naar keuze
  • verse aardbeien  door de luchtige vanille crème ( alleen verkrijgbaar in het seizen)
  • frambozen of bosvruchten door de luchtige vanille crème
  • luchtige crème  met een smaakje. citroen, bosvruchten,  aardbei, peer, abrikoos, appel, champagne, amaretto, kaneel, chocolade, passievrucht of mint en 1 laag jam
  • Chipolatavulling
  • Banketbakkersroom en jam
  • Kwark met een smaak naar keuze
  • Lemoncurd (een frisse "jam" van citroen) met citroen crème
  • Dulce de leche (caramelpasta) met vanille crème en jam (eventueel met frambozen)
  • pecan caramelpudding met dulche de lech
  • Kersen-of aarbeienvlaaivulling met  vanille crème of slagroom
  • Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom) en jam
  • chocolade mouse en jam
  • chocolade ganach met jam